Vi søker digitalrådgiver til valgkampen 2021!

Vil du jobbe med digital politisk kommunikasjon for Oslo Arbeiderparti?

Vi søker en rådgiver til å utvikle vår digitale valgkamp, som kan bidra til gjennomføring av valgkampanjen i 2021 under pandemien hvor digital tilstedeværelse blir viktigere enn noen gang. Oslo Arbeiderparti skal tilsette en kampanjerådgiver med ansvar for og gjennomføring av den digitale valgkampen.

Vi leter etter en person som er kreativ, initiativrik, og som brenner for hvordan vi kan engasjere velgere gjennom våre digitale plattformer. Annonsering og å sikre at våre plattformer er oppdatert og tilgjengelige vil være en viktig del av jobben. Du vil ha ansvar for noe innholdsproduksjon, og helst ha erfaring fra liknende arbeid, og gjerne fra arbeid i frivillig arbeid og organisasjonsarbeid.

Du vil inngå i et team sammen med våre valgkampmedarbeidere og jobbe tett opp mot våre stortingskandidater og partiorganisasjonen. Kjennskap til vår organisasjon vil derfor være en stor fordel.

Dersom du mener du er den rette, kan du ta kontakt med partisekretær Øyvind Slåke tlf 90753236 eller strategi- og kampanjerådgiver Per Anders Langerød på telefon 992 57 149.

En kort søknad kan du sende til [email protected] innen 5. februar.

Oppstart etter nærmere avtale, men gjerne så raskt som mulig.

Jonas Gahr Støre med robot