Ledige stillinger på Rådhuset

Vi søker politisk rådgiver og kommunikasjonsrådgiver

Vi styrker laget med initiativrike og resultatorienterte medarbeidere som skal bistå bystyregruppa innen politisk rådgivning og kommunikasjon.

Vil du være med å gjøre Oslo til den grønneste hovedstaden i verden, samtidig som vi reduserer forskjeller mellom folk og skaper nye jobber? Vil du hjelpe oss med å vinne valget om to år og gjenreise AP som byens største parti?

Oslo Arbeiderparti har 12 representanter i bystyret. På Rådhuset søker vi nå etter to nye rådgivere som skal hjelpe bystyregruppa med både politikk og kommunikasjon.
Vi begynner snart forberedelsene til en ny valgkamp i byen. Som vår kollega blir du en viktig del av dette arbeidet. Du får sjansen til å være med å utvikle politikken vår fram mot et nytt valg, og være med i arbeidet med å profilere denne politikken overfor velgerne.

Politisk rådgiver
Vi søker etter en rådgiver som kan bistå oss i det politiske arbeidet i bystyret. Du skal være med å vurdere politiske forslag, ta initiativ til nye politiske ideer og bidra til at forslagene får flertall i bystyret. Vi er interessert i en rådgiver som kan bidra på flere politiske fagfelt. Hvis du har særlig kompetanse innenfor byutvikling og/eller samferdsel og miljø, er det en fordel. Som politisk rådgiver blir du en viktig del av arbeidet med å utvikle politikken vår mot et nytt valg og et Oslo som er enda grønnere, rausere og mer skapende.

Vi søker en rådgiver som er god til å analysere, som skriver godt og kan presentere vanskelige saker på en god måte.
Kan løse oppgaver selvstendig og samarbeide godt med de forskjellige bystyrerepresentantene
Er fleksibel og kan påta seg ulike typer oppgaver i en hektisk hverdag.
God politisk forståelse er en forutsetning.

Kommunikasjonsrådgiver
Vi søker deg som kan hjelpe oss å formidle og synliggjøre politikken vår. I det politiske arbeidet må vi være i kontakt med velgerne både gjennom tradisjonelle og sosiale medier. Vi ønsker å styrke arbeidet med kommunikasjon i vår bystyregruppe. En viktig oppgave vil være å jobbe med presentasjonen av vår politikk og politikere på sosiale medier.

Vi søker en person som:
Kan produsere godt innhold til digitale flater, i form av tekst, grafikk, bilder og video.
Er flink til å skrive og interessert i å jobbe med å formidle Oslo Arbeiderpartis politikk i tradisjonelle medierkan løse oppgaver selvstendig og samarbeide godt med de forskjellige bystyrerepresentantene. Er initiativrik, fleksibel og liker å jobbe kjapt og effektivt.

God politisk forståelse er en fordel.

Vi tilbyr:
en hektisk og spennende hverdag der ingen dag er lik. En jobb der du kan påvirke det som skjer i byen vår.

For stillingene tilbys lønnstrinn 30-48 i Oslo kommunes lønnsregulativ. De tilsatte i Arbeiderpartiets bystyregruppe er tilsluttet Oslos pensjonskasse.

Søknader sendes: [email protected]
Søknadsfrist 05.01.2022

Spørsmål om stillingene kan rettes til bystyregruppas leder Andreas Halse på telefon 45 02 27 45