Dette skjer i valgkampinnspurten!

Vi er nå inne i de aller siste dagene før valget. Nå gjelder det! Vi skal bruke tiden på å snakke med velgere og få de til å stemme. Bli med!

Younas og Miriam før husbesøkene i Alna

Yonas og Miriam er enig: Alle skal med!

Under kan du lese om det som skjer de siste dagene. Det er mye, så les alt! Vil du bli med? Meld fra til Anders på [email protected] / 90605201

Åpningen av stadion på Valle

Lørdag 10.9. kl 15:30 til 17:45Etter 104 år som leietaker skal Vålerenga endelig få sin egen stadion på Valle. Det er en stor dag for hele byen. Vi er tilstede for å markere dagen under den offisielle åpningen lørdag og før VIF-herrenes første hjemmekamp søndag. Oppmøte er Helsfyr T begge dager.

Valgdagene

  • Søndag 13-18
  • Mandag 09-21

På valgdagene skal vi gjør to ting: Stemmerettspatrulje: Stå på sentrale knutepunkt der det færdes mye folk og vise de vei til valglokalene, samt å bære lister der lokallagene ønsker det. Dette organsieres lokalt de fleste steder, men du kan også møte opp i Valgkampsentralen på Youngstorget. Vi trenger deg, og har alltid en oppgave på lager.

Listebæring: Vi står utenfor stemmelokalene på valgdagene

Kjørekontor: Vil du stille opp for noen som trenger og hjelp for å bruke stemmeretten? Vi har kjørekontor søndag til mandag så lenge valglokalene er åpne. Vi trenger alltid hyggelige sjåfører.

Valgbar nachspeil - Avlyst!

Vil du bli med?

Send e-post eller sms til Anders på [email protected] / 90605201

Lokalt

Det er utrolig mye aktivitet lokalt. Se i vedlegget under og ta kontakt med din lokale valgkampleder om du vil være med.