Sommeravslutning Søndre Nordstrand

Lubna Jaffery innleder

11. jun, kl. 18:00 — 20:00, Gamlehuset på Slime gård barnehage

Kjære medlem i Søndre Nordstrand Arbeiderparti, 

Vi har gleden av å invitere deg til sommeravslutning i Søndre Nordstrand Arbeiderparti 11. juni kl. 18:00 i Gamlehuset på Slime gård barnehage (Slimeveien 10, 1275 Oslo).

Den siste perioden har vi lest at det er store forskjeller i idretten i Oslo. Slik kan vi ikke ha det. Alle barn og unge som har lyst skal ha muligheten til å drive med idrett, uavhengig av hvor de bor og størrelsen på lommeboken til deres foreldre. 

Vi får besøk av kultur- og likestillingsminister Lubna Jaffery, som skal innlede om hvordan regjeringen jobber for å få ned forskjellene, med fokus på idrett. 

Deretter vil det være en samtale med Lubna Jaffery, stortingsrepresentant Kamzy Gunaratnam og styreleder i Bjørndal idrettsforening, Yasin Abdi Ismail. Det blir mulighet til spørsmål og kommentarer. 

I tillegg til spennende program, kan vi også friste med matservering. 

Slik kommer du deg til sommeravslutningen:  Kollektivtransport til Slime gård barnehage Du kan ta både 71-bussen og 77-bussen i retning Bjørndal. Nærmeste bussholdeplass er Nyjordet.  

Mulighet for parkering Bil kan parkeres på Slime gård sin parkringsplass nedenfor barnehagen. Det er samme innkjøring som til Rema 1000. Det er ikke lov å parkere på parkeringsplassen som tilhører borettslaget.

Har du noen spørsmål angående dette arrangementet kan de stilles til Maria Qureshi på [email protected] eller 90472447.

Håper vi ses! :)

Beste hilsen, Maria Qureshi, på vegne av styret i Søndre Nordstrand Arbeiderparti