Møte for nye medlemmer

Jan Christian Vestre innleder

28. okt, kl. 19:00 — 21:00, Youngstorget 2B

Arbeiderpartiet er inne i en viktig periode. I tiden framover velges kandidatene som skal stille til valg for oss i 2025, og politikken for neste stortingsperiode skal meisles ut.  

Møtet for nye medlemmer 28. oktober handler  om hva som skjer i Arbeiderpartiet akkurat nå. Vi skal gi dere en innføring i det viktigste som skjer de neste månedene. Vi får besøk av en statsråd som skal fortelle om den neste store Ap-reformen, og vi skal ha debatt om et av stridsspørsmålene i forslag til nytt program, nemlig bolig. Det blir selvsagt tid til å stille spørsmål og en sosial samling etterpå for de som vil det.

Dette blir interessant både for deg som er helt ny, og folk som har vært aktive en stund. Hvis du vil ha kontekst til sakene du leser om i avisen, er dette et bra sted å være. 

Program

18:00 Hva skjer i Ap framover ved Anders og Audun fra studieutvalget 

18:30 Den neste store helsereformen - helseminister og nestleder Jan Christian Vestre har varslet helsereform med radikale grep. Han kommer til oss for å fortelle om planene 

19:00 Boligdebatt. Bolig ligger an til å bli en av de store satsingene til Arbeiderpartiet i neste valg. Men programkomiteen er ikke enige om alt. Et mindretall ønsker å bygge opp en sosial leieboligsektor. 

To av komiteens medlemmer kommer for å debattere saken. Tidligere AUF-leder Astrid Hoem kommer for å gi mindretallets syn, mens statssekretær Usman Mushtaq (helse- og omsorgsdepartementet) skal snakke for flertallet. Etterpå blir det mulig å si hva du mener 

20:00 Vi runder av programmet litt før åtte og finner veien til Harlem for sosialt treff.

Lenke til påmelding: https://osloap.pameldingssystem.no/mote-for-nye-medlemmer-7

Er du interessert i Arbeiderpartiet, men ikke medlem enda?

Her kan du melde deg inn.

Har du spørsmål til arrangementet? Ring oss gjerne på telefon 24 14 41 50