Kvinnehistorisk byvandring med Marta Breen

Kvinnehistorisk byvandring med Marta Breen

4. mar, kl. 14:00 — 15:30, Pilestredet 42
Bli med forfatteren Marta Breen på en feministisk og kvinnehistorisk byvandring på St. Hanshaugen.

Det er fremdeles åtte ganger flere menn enn kvinner som har fått en gate oppkalt etter seg i hovedstaden, og de aller fleste byster og statuer forestiller menn. Dette faktum provoserte Marta Breen - og hennes medforfattere Hilde Østby og Helene Uri - til å skrive boka "Kvinnenes by" (2021), en bok som går i fotsporene til viktige kvinneskikkelser i byen. Denne ettermiddagen kan dere være med på å gå i disse kvinnenes fotspor.

Turen tar ca. 1,5 time. Etter byvandringen samles vi på Youngs på Youngstorget for en uformell hyggelig samling. Der er det også mulig å ta seg en matbit og noe å drikke.

Les mer om arrangementet og meld deg på her: https://www.facebook.com/events/753939539517201

Likestillingsuka - kvinnehistorisk byvandring

Bli med forfatteren Marta Breen på en feministisk og kvinnehistorisk byvandring på St. Hanshaugen.Det er fremdeles åtte ganger flere menn enn kvinner som har fått en gate oppkalt etter seg i hovedstaden, og de aller fleste byster og statuer forestiller menn. Dette faktum provoserte Marta Breen - og hennes medforfattere Hilde Østby og Helene Uri - til å skrive boka "Kvinnenes by" (2021), en bok som går i fotsporene til viktige kvinneskikkelser i byen. Denne ettermiddagen kan dere være med på å gå i disse kvinnenes fotspor.Turen tar ca. 1,5 time. Etter byvandringen samles vi på Youngs på Youngstorget for en uformell hyggelig samling. Der er det også mulig å ta seg en matbit og noe å drikke.Les mer om arrangementet og meld deg på her: https://www.facebook.com/events/753939539517201